Menu
Roergebakken vis en garnalen
Ingrediënten
- 400 g broccoliroosjes
- 2 el zonnebloemolie
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 200 g kabeljauwfilet, in blokjes
- 1/2 rode peper,zonder zaadlijsten, fijngesneden
- 150 g cocktailgarnalen, gepeld
- 3 el droge sherry
- 1,1/2 el sojasaus
- 1 el koriander of peterselie
Bereiden
Stoom de broccoli in ong. 4 min beetgaar in een stoommandje. Verhit intussen de olie in de wok en bak hierin de knoflook. Voeg de vis en de rode peper toe en roerbak ze in 2 min. Schuif de vis aan de kant en voeg de garnalen toe en roerbak ze op hoog vuur 1 min mee. Voeg de sherry en sojasaus toe en warm alles goed door. Bestrooi met koriander en serveer met broccoli.
Materialen
stoommandje of stoompan en wok