Roergebakken vis en garnalen

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Anders.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 22-11-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 g broccoliroosjes
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 200 g kabeljauwfilet, in blokjes
  • 1/2 rode peper,zonder zaadlijsten, fijngesneden
  • 150 g cocktailgarnalen, gepeld
  • 3 el droge sherry
  • 1,1/2 el sojasaus
  • 1 el koriander of peterselie

Bereiden

Stoom de broccoli in ong. 4 min beetgaar in een stoommandje. Verhit intussen de olie in de wok en bak hierin de knoflook. Voeg de vis en de rode peper toe en roerbak ze in 2 min. Schuif de vis aan de kant en voeg de garnalen toe en roerbak ze op hoog vuur 1 min mee. Voeg de sherry en sojasaus toe en warm alles goed door. Bestrooi met koriander en serveer met broccoli.

Materialen

stoommandje of stoompan en wok

Bronvermelding