Menu
Auberginetaartje
Ingrediënten
- 1 teen knoflook
- 2 sjalotjes
- 1 aubergine
- 2 vleestomaten
- 3 bollen mozzarella
- zeezout
- peper
- 1 takje rozemarijn
- 6 el olijfolie
- 75 g spinazie
- 10 plakjes bladerdeeg
- 4 el pijnboompitten
- 250 g kastanjechampignons
Bereiden
verwarm de oven voor op 225 graden
snij de sjalotjes
snij de aubergine, tomaten en mozzarella in plakken en bestrooi ze met zout en peper
rooster de pijnboompitten
fruit de rozemarijn en de knoflook en bak hier vervolgens de aubergine 30sec aan weerzijde in
fruit de sjolotjes
schep de spinazie er door
vet de vormen in met olie en bekleed ze met bladerdeeg
beleg dit met plakken aubergine, tomaat, mozzarella en spinazie
bak 15-20 min
bak de laatste 5 min de kastanjechampignons
garneer met pijnboompitten
Materialen
6 eenpersoons(spring)vormen (12 cm)