Auberginetaartje

Hartige taarten, Hoofdgerecht, 6 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 35 minuten,

Laatst aangepast: 01-01-2009 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 teen knoflook
  • 2 sjalotjes
  • 1 aubergine
  • 2 vleestomaten
  • 3 bollen mozzarella
  • zeezout
  • peper
  • 1 takje rozemarijn
  • 6 el olijfolie
  • 75 g spinazie
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 4 el pijnboompitten
  • 250 g kastanjechampignons

Bereiden

verwarm de oven voor op 225 graden snij de sjalotjes snij de aubergine, tomaten en mozzarella in plakken en bestrooi ze met zout en peper rooster de pijnboompitten fruit de rozemarijn en de knoflook en bak hier vervolgens de aubergine 30sec aan weerzijde in fruit de sjolotjes schep de spinazie er door vet de vormen in met olie en bekleed ze met bladerdeeg beleg dit met plakken aubergine, tomaat, mozzarella en spinazie bak 15-20 min bak de laatste 5 min de kastanjechampignons garneer met pijnboompitten

Materialen

6 eenpersoons(spring)vormen (12 cm)

Bronvermelding