Miniquiche met gerookte zalm

Hartige taarten, Hapje, 6 personen, Anders.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 11-01-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 150 gram gerookte zalm
  • 100 gram kwark
  • 50 gram crème fraiche
  • 1 ei
  • 2 eetlepels melk
  • 1 tl. peterselie
  • 1 tl. italiaanse kruiden of dille
  • zout

Bereiden

Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem. Snijd daarna de gerookte zalm in kleine stukjes. Klop de kwark,melk,ei,crème fraiche,peterselie en italiaanse kruiden of dille goed door elkaar. Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel de zalm over de vormpjes. Vul de quiches,tot 1mm onder de rand, met 1-2 tl. kwarkmengsel. Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200 graden(heteluchtoven 180 )

Materialen

Voor 24 stuks 2x muffinvorm met 12 gaten Boter en bloem. Oven.

Bronvermelding