Menu
'(Sonja Bakker) Overheerlijke Röstitaart
Ingrediënten
- 600 gram rösti, kant en klaar
- 2 eieren, losgeklopt
- peper & zout
- 2 el verse tuinkruiden
- 1 prei, in dunne ringen
- 3 el geraspte kaas
- 3 vleestomaten
- 6 plakken mozzarella
- 1 bosje basilicum
- olijfolie, invetten ovenschaal
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden
Meng de rösti met de eieren. Breng op smaak met peper & zout. Schep de tuinkruiden erdoor. Vul een ingevette ovenvaste schaal met de rösti en verdeel de prei erover. Strooi de geraspte kaas over de prei.
Snijd de vleestomaten in dunne schijfjes en leg ze dakpansgewijs op de prei. Dek de tomaten af met de plakken mozzarella.
Zet de ovenschaal onafgedekt 20 minuten in de oven. Leg ter garnering enkele fijn gesneden blaadjes basilicum op de tomaten.