Mon Chou taart

Gebak, Buffet, 12 personen, Frans.
Wachten: 180 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blik jonkersfris kersen-vlaaivulling
  • 1 zakje vanille suiker
  • 300 gram Mon Chou
  • 225 gram biscuit/tarwekaakjes
  • 175 gram margarine/boter
  • 150 gram basterd suiker
  • 250 ml slagroom

Bereiden

boter laten smelten. biscuit fijnmaken met b.h.v. een stamper of deegroller. biscuit bij boter doen en mengen. vervolgens in de springvorm verdelen over de bodem en goed aandrukken met een lepel. Mon Chou met de basterd suiker mengen (d.m.v een vork). De slagroom moet je mengen met de klopvast en de vanille suiker. Doe de Mon Chou bij de slagroom en mix dit in stand 1. Verdeeel dit mengsel over de koek bodem. Ten slotte de kersen verdelen over de Mon Chou laag. taart minimaal drie uur laten harden in de koelkast voor gebruik

Materialen

springvorm 20 cm doorsnede

Bronvermelding