Asperges met zalm onder de grill

Anders, Voorgerecht, 2 personen, Hollands.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 19-01-2009 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 witte asperges
  • 2 plakken gerookte zalm a 75 gram
  • 1 1/4 dl koksroom
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 el fijngesneden dille
  • zout
  • peper
  • 2 partjes citroen

Bereiden

Kook de asperges in ca. 15 minuten beetgaar. Verwarm de grill voor. Verdeel de asperges over 2 diepe borden, leg de zalm erop. Meng de room met de knoflook, dille en zout en peper naar smaak. Schenk dit om de zalm. zet de borden onder de grill tot de zalm lichtroze is en de room warm. Garneer met citroen. Lekker met verse toast en boter.

Bronvermelding