'Super Snel' Ovenschoteltje met Gehakt, Boursin, Spinazie en Geraspte Kaas

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Wachten: 20 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 01-05-2012 | 58 keer bewaard

Ingrediënten

  • geraspte kaas
  • spinazie
  • boursin
  • gehakt

Bereiden

Ingrediënten 500 gram rundergehakt 2 zakjes aardappelpuree 2 gesnipperde uien 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden 1 zakje provencaalse kruiden 150 gram geraspte kaas 1 pak (diepvries) bladspinazie Bereidingswijze Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe. Voeg wat provencaalse kruiden naar smaak toe. Bereid de aardappelpuree zoals op de verpakking vermeld. Voeg de Boursin Cuisine toe aan de aardappelpuree. Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal, vervolgens een laagje aardappelpuree, dan een laagje spinazie. Herhaal deze volgorde tot de ingredienten op zijn. Eindig met een laag geraspte kaas. Zet de schaal in de voorverwarmde voor ongeveer 15-20 minuten tot de kaas mooi bruin is.

Bronvermelding