Gevulde mini komkommer

Anders, Hapje, 8 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 mini komkommers
  • 1 blikje tonijn op olie
  • 4 zwarte olijven zonder pit
  • 1 el kappertjes

Bereiden

Voorbereiden: meng in een kom de tonijn met de mayonaise, de olijven en de kappertjes. Breng op smaak met peper en zout. Laat in de koelkast staan tot gebruik. Bereiden: Snijd de 8 komkommers doormidden (of 4 komkommers indien je iedereen een halve komkommer wilt geven) en schraap met een theelepel de zaadjes eruit. Vul de komkommers met het mengsel. (je kunt natuurlijk ook de komkommers al leegschrapen voor gebruik maar ik vind ze knapperiger en verser als je dat vlak voor serveren doet)

Bronvermelding