Kippannetje

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 13-02-2009 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr Kipfilet in kleine blokjes gesneden.
  • 1 grote Rode ui in ringen.
  • 50 gr Gele rozijnen gewassen.
  • 250 gr Champignons in plakjes (kastanje)
  • 8 halve Perzikken in reepjes
  • 200 ml Slankroom of Alpro soja cuisine.
  • 2 teentjes Knoflook geperst.
  • 2 eetl. Kipkruiden.
  • 2 theel. Paprikapoeder.
  • 2 eetl. Olijfolie
  • Versgemalen peper.

Bereiden

Kipblokjes kruiden met kipkruiden en paprikapoeder en versgemalen peper. 1 eetl olijfolie in pan verwarmen, bak kip op hoog vuur bruin. In andere pan 1 eetl olijfolie verwarmen en bak de ui, knoflook, champignons en rozijnen in 'n paar min. glazig. Voeg slankroom / alpro soja toe en laat even pruttelen. Voeg vlak voor het opdienen de perzikken toe. Lekker met BASMATI rijst en een salade. ca 412 kcal per portie.

Bronvermelding