Menu
Kippannetje
Ingrediënten
- 300 gr Kipfilet in kleine blokjes gesneden.
- 1 grote Rode ui in ringen.
- 50 gr Gele rozijnen gewassen.
- 250 gr Champignons in plakjes (kastanje)
- 8 halve Perzikken in reepjes
- 200 ml Slankroom of Alpro soja cuisine.
- 2 teentjes Knoflook geperst.
- 2 eetl. Kipkruiden.
- 2 theel. Paprikapoeder.
- 2 eetl. Olijfolie
- Versgemalen peper.
Bereiden
Kipblokjes kruiden met kipkruiden en paprikapoeder en versgemalen peper.
1 eetl olijfolie in pan verwarmen, bak kip op hoog vuur bruin.
In andere pan 1 eetl olijfolie verwarmen en bak de ui, knoflook, champignons en rozijnen in 'n paar min. glazig.
Voeg slankroom / alpro soja toe en laat even pruttelen.
Voeg vlak voor het opdienen de perzikken toe.
Lekker met BASMATI rijst en een salade.
ca 412 kcal per portie.