A. Witvis met kerrie uit de oven (lekker met een krokant korstje)

Rijst, Hoofdgerecht, 2 personen, Anders.
Wachten: 15 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 16-03-2009 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 / 300 gram witvis
  • 1 wit sneetje brood, zonder korst
  • 1 el kerrie
  • 1 ei
  • 1 el citroensap
  • 2 el water
  • 4 el geraspte oude kaas

Bereiden

Oven voor verwarmen op 200 C.

Materialen

Pureer het witte sneetje brood samen met het ei, en de kerrie. Leg de vis in een ingevette ovenschaal, bestrooi deze met zout en peper en besmeer het met het kerrie mengseltje. Daarover weer de geraspte oude kaas. ( voor het uitdrogen voeg je de 2 el water en 1 el citroen in de schaal) Dan 15 minuten in de oven op 200 C. Lekker met rijst of pasta en een (tomaten) salade. Eet smakelijk.

Bronvermelding