Tagliatelle met gamba's, peultjes en mango

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Fusion.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 08-03-2009 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram tagliatelle (vers)
  • 250 gram AH Wokgarnalen knoflook/peterselie
  • 1/2 blikje mangoschijfjes op siroop
  • 150 ml kookroom
  • 75 gram rucola
  • 1/2 citroen
  • peper, zout
  • 4 el olijfolie
  • 50 gram oude geitenkaas

Bereiden

- Zet ruim water op voor de pasta. - Haal de peultjes af. - Snijd 4 mangopartjes in smalle reepjes. - Doe 2 eetlepels olijfolie in een wokpan en voeg doe de helft van het pak Wokgarnalen toe en roerbak totdat de garnalen roze zijn. - Kook de pasta beetgaar. - Voeg de peultjes toe aan de gamba's en roerbak 2 minuten. - Voeg de kookroom toe en kook in tot een gebonden saus. - Giet de pasta af en meng door de saus. - Maak de rucola aan met het sap van de citroen, wat olijfolie, peper en zout. Maak de borden op: - Rucola - Pasta - Mangoreepjes - Garneer met verse peper en rasp wat geitenkaas over de borden.

Bronvermelding