Menu
Tagliatelle met gamba's, peultjes en mango
Ingrediënten
- 250 gram tagliatelle (vers)
- 250 gram AH Wokgarnalen knoflook/peterselie
- 1/2 blikje mangoschijfjes op siroop
- 150 ml kookroom
- 75 gram rucola
- 1/2 citroen
- peper, zout
- 4 el olijfolie
- 50 gram oude geitenkaas
Bereiden
- Zet ruim water op voor de pasta.
- Haal de peultjes af.
- Snijd 4 mangopartjes in smalle reepjes.
- Doe 2 eetlepels olijfolie in een wokpan en voeg doe de helft van het pak Wokgarnalen toe en roerbak totdat de garnalen roze zijn.
- Kook de pasta beetgaar.
- Voeg de peultjes toe aan de gamba's en roerbak 2 minuten.
- Voeg de kookroom toe en kook in tot een gebonden saus.
- Giet de pasta af en meng door de saus.
- Maak de rucola aan met het sap van de citroen, wat olijfolie, peper en zout.
Maak de borden op:
- Rucola
- Pasta
- Mangoreepjes
- Garneer met verse peper en rasp wat geitenkaas over de borden.