Booma ghost

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 11-03-2006 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 gram rundvlees
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 theelepel koriander
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 50 gram rozijnen
  • amandelen
  • 2 eetlepels kerrie
  • 30 gram bloem
  • 100 gram boter
  • 3-4,5 dl bouillon
  • 1 eetlepel chutney
  • 1 eetlepel marmelade
  • peper en zout

Bereiden

Het vlees mengen met de uien,knoflook,bloem en kruiden em 10 minuten in de hete boter,onder goed roeren bakken.Voeg de bouillon,marmelade,chutney en rozijnen toe en maak op smaak af met zout en peper.Sluit de pan goed af en laat het geheel een paar uur sudderen.Voeg de amandelen toe.Af en toe roeren en eventueel nog wat extra bouillon toevoegen als het te droog wordt.Hoe langer dit gerecht suddert,hoe lekkerder het wordt.Serveren met witte rijst,chutney,groenten en noten.

Bronvermelding