Menu
Broccoli-gorgonzola Taart
Ingrediënten
- 1 Blikje Croissantdeeg
Bereiden
1 Blikje Croissantdeeg
50 Gr Sesamzaad
500 Gr Broccoli In Kleine Stukjes
200 Gr Ontbijtspek In Blokjes
150 Gr Gorgonzola
Verbrokkeld
3 Eieren
2 Dl Slagroom
De oven voorverwarmen op 200 graden
Het deeg uitrollen
De helft van sesamzaad erover strooien
Het deeg dubbelklappen en de rest van sesamzaad erover strooien en in het deeg drukken
Het deeg opnieuw dubbelklappen en uitrollen tot een cirkel van 26 cm
De vorm ermee bekleden
De broccoli in water met zout 8 minuten koken
Laten uitlekken
Het spek in pan met anti-aanbaklaag uitbakken
Laten uitlekken
De broccoli en het spek in de vorm leggen
De gorgonzola erover strooien
De eieren losroeren met melk, zout en peper
Over vulling schenken
De taart in oven in 40 minuten goudbruin bakken