Aloe enda

Roerbakken, Bijgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 11-03-2006 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 hardgekookte eieren
  • 500 gram aardappelen
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tomaat
  • 1 peper
  • 1 dl olie
  • 1 eetlepel massala
  • zout
  • 1 dl water
  • 1 takje selderij

Bereiden

Pel de eieren,schil de aardappelen,was ze en snijd ze in 4-6 stukjes.Wrijf knoflook,peper en ui samen fijn en snijd de tomaat klein.Verhit de olie in de wok en bak de eieren lichtbruin en haal ze uit de pan.Fruit de fijngewreven kruiden 2 minuten,doe de tomaat erbij en fruit dit even mee en voeg na 2 minuten de massala toe.Fruit alles,voeg nu de eieren en de aardappelen toe en meng alles goed door elkaar.Voeg dan selderij,zout en water toe en laat het gerecht op matig vuur inca.20 minuten gaar sudderen.

Materialen

wok

Bronvermelding