Gehaktschotel in bouillon

Rijst, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 13-12-2004 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr. rundergehakt
  • 100 gr. ui, gesnipperd
  • 100 gr. bosui, in ringetjes
  • 2,5 dl. vleesbouillon van tablet
  • 2 eetl. olie
  • 1 blikje mais
  • 1 theel. kerriepoeder
  • peper en zout

Bereiden

Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Verhit de olie in de braadpan en rul het gehakt hierin. Breng het op smaak met kerriepoeder en peper en zout. Fruit de uien en een deel van de bosui mee. Spatel de uitgelekte rijst en de mais door het gehakt. Giet de bouillon erbij en warm het geheel goed door. Strooi tot slot de rest van de bosui over het gerecht.

Materialen

braadpan

Bronvermelding