Ovenschotel met shoarma, boontjes en rosti, Lekker en snel

Anders, Hoofdgerecht, 6 personen, Hollands.
Wachten: 45 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 900 gram shoarmavlees
  • 900 gram diepvries sperzieboontjes
  • 900 gram rosti
  • 1 zak geraspte kaas
  • 1,5 el sesamzaadjes

Bereiden

De oven voorverwarmen op 175 graden. Shoarmavlees in een koekenpan bakken zonder vet toe te voegen. De boontjes even mee bakken. Het mengsel in een ovenschaal doen. In een beslagkom de kaas met de rosti mengen. Dit op het bonenmengsel scheppen en goed aandrukken. De sesamzaadjes erover strooien. De schaal 3 kwartier in de oven laten opwarmen en kleuren.

Materialen

ovenschaal

Bronvermelding