Kip met kaas en ei in bladerdeeg

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Wachten: 30 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 12-03-2009 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 2 (platte) kipfilets
  • 1 zakje geraspte kaas (pittig)
  • 3-4 eieren
  • peper en zout

Bereiden

Vet de ovenschaal in en verwarm de oven voor op 220 graden. Bedek de bodem van de schaal helemaal met een laag bladerdeeg. Strooi daar een laag geraspte kaas over. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Leg ze in de ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Dan weer een laag bladerdeeg erover. De eieren klutsen en erover schenken. 30 min op 220 graden laten bakken. Serveer met groente of salade.

Materialen

ovenschaal

Bronvermelding