Menu
Kalkoenvlees met dragon-mosterdsaus
Ingrediënten
- 500 gram Wijnzuurkool
- 1 stronk Prei
- 450 gram Kalkoenfilet/kalkoenschnitzel(ongepanneerd)
- 2 eetl. Boter
- 2 dl. Kookroom
- 3 theelepels Dragon
- 2 eetl. Zaanse mosterd
- Zout
- Peper
Bereiden
* Zuurkool met vocht in pan doen. Afgedekt op zacht vuur ca.10 min. verwarmen.
* Intussen prei wassen en in ringetjes snijden.
* Vlees in reepjes snijden en bestooien met zout en peper
* In pan boter verhitten en vlees bruin bakken. Vleesreepjes uit de pan op bord scheppen.
* Prei in bakvet al omscheppend 1 min. bakken
Roon, dragon en mosterd toevoegen en al roerend aan de kook brengen.
* Vleesreepjes in de saus leggen en enkele minuten laten stoven.
* Saus op smaak brengen met zout en peper.
* zuurkool afgieten en over warme borden verdelen.
* Saus met vleesreepjes over zuurkool verdelen
Tip; serveren met aardappelpuree