Menu
Lollo Bionde met paprika en roquefortdressing
Ingrediënten
- 2 krop Lollo Bionde sla
- 75 gram Roquefort
- 1 stuk Groene paprika
- 4 eetl. walnootolie
- 1 eetl. Natuurazijn
- 1 theel. Dijon mosterd
- 1 theel. Vloeibare honing
- 1/2 stuk Sjalot
- 25 gram Pijnboompitten
- Peper
- Zout
Bereiden
* Olie, azijn, wijn, mosterd en honing tot dressing kloppen. Op smaak brengen met peper en zout.
* Sjalotje pellen, fijnsnipperen en toevoegen.
* De roquefort in kleine stukjes brokkelen en door de dressing scheppen.
* Paprika wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen en in blokjes snijden.
* In droge koekepan pijnboompitten in ca. 1 minuut roosteren.
* Sla mengen met paprika en pijnboompitten.
* Dressing over salade scheppen.