Frambozenyoghurtijs met perzik

Anders, Nagerecht, 4 personen, Anders.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 01-12-2010 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram Diepvriesframbozen
  • 1 bak Yoghurtijs (frambozen)
  • 1 bakje Verse frambozen
  • 1 1/2 liter blik perzik partjes (klein blikje of 2 verse)
  • 1 eetl. Citroensap
  • 2 eetl. Witte basterdsuiker
  • Sinaasappellikeur

Bereiden

* Pureer 1 bak ontdooide frambozen met 1 lepel citroensap en de basterdsuiker. * Wrijf de puree door een zeef en verdun met Sinaasappellikeur. * schep wat puree in het midden van een diep dessertbord. * Leg een bol yoghurtijs in de frambozensaus en ganeer de borden met dunne partjes perzik en verse frambozen.

Bronvermelding