Menu
Kalfsoester in een kruidenjasje op een bedje sla
Ingrediënten
- 4 stuk Kalfsoesters
- 200 gram Veldsla/slamelange
- 2 stuk Rode Uien
- 50 gram (half) Zongedroogde tomaten
- 2 stuk Beschuiten (verkruimelt)
- 2 tenen Knoflook (fijngesneden)
- 250 ml Magere Yoghurt
- 1 eetl. verse Tijm & Rozemarijn
- Geraspte Parmazaanse kaas/Pecorino
- Peper
- Zout
Bereiden
* Verwarm de oven voor op 180 graden C.
* Kalfsoesters aanbakken tot ze goudbruin zijn.
* Beschuit verkruimelen, knoflook, tijm en rozemarijn fiijnsnijden en door elkaar mengen en de kalfsoesters erdoorheen halen.
* Kalfsoesters 5 a 10 minuten(afhankelijk van de dikte) in de oven laten garen.
-----
* Uien snijden.
* Aardappels, rode ui en zongedroogde tomaten bakken in pan.
-----
* Maak yoghurtdressing van yoghurt, kaas en en peper en zout, maak hier de veldsla licht mee aan.
--------
Opmaak:
* Doe wat yoghurtdressing op het bord
* Leg hierop het aardappelmengsel dan wat sla en leg de kalfsoester hier bovenop.