Kalfsoester in een kruidenjasje op een bedje sla

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 04-03-2009 | 13 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 stuk Kalfsoesters
  • 200 gram Veldsla/slamelange
  • 2 stuk Rode Uien
  • 50 gram (half) Zongedroogde tomaten
  • 2 stuk Beschuiten (verkruimelt)
  • 2 tenen Knoflook (fijngesneden)
  • 250 ml Magere Yoghurt
  • 1 eetl. verse Tijm & Rozemarijn
  • Geraspte Parmazaanse kaas/Pecorino
  • Peper
  • Zout

Bereiden

* Verwarm de oven voor op 180 graden C. * Kalfsoesters aanbakken tot ze goudbruin zijn. * Beschuit verkruimelen, knoflook, tijm en rozemarijn fiijnsnijden en door elkaar mengen en de kalfsoesters erdoorheen halen. * Kalfsoesters 5 a 10 minuten(afhankelijk van de dikte) in de oven laten garen. ----- * Uien snijden. * Aardappels, rode ui en zongedroogde tomaten bakken in pan. ----- * Maak yoghurtdressing van yoghurt, kaas en en peper en zout, maak hier de veldsla licht mee aan. -------- Opmaak: * Doe wat yoghurtdressing op het bord * Leg hierop het aardappelmengsel dan wat sla en leg de kalfsoester hier bovenop.

Bronvermelding