Menu
Coquilles met serranoham en avocado
Ingrediënten
- 8 stuks Coquilles
- 2 stuk Avocado's
- 1 stuk Granny smith
- 2 ons Serranoham
- 1 kl. flesje aceto balsamico
- Peper
- Zout
- 1 stuk limoen
- 1 stronk Witlof
Bereiden
* Haal de coquilles voorzichtig uit de schelp. (Je kunt eventueel ook coquilles kopen uit een potje, minder lekker)
* Haal de corail eraf en spoel schoon en dep droog
* Maak de avocado schoon en schil de appel, snijd beiden brunoise (in blokjes)
* Maak aan met peper, zout en limoensap
* Kook voor de balsamico stroop de balsamico in tot de gewenste dikte
* Peper en zout de coquilles en bak in hete olijfolie circa 1 minuut per kant, laat even rusten
* Gebruik een langwerpig bord en leg het avocadomengels in twee stekertjes op het bord
* Leg de coquilles daarop en leg in het midden de witlof en de serranoham op het bord
* Maak met een lepel mooie strepen van de stroop op het bord