Aardappelschotel met snijbiet en gehakt

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 03-03-2009 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 450 gram aardappels in plakjes
  • 2 bosjes snijbiet
  • 200 gram rundergehakt
  • 1 pot Aardappel anders
  • boter om in te vetten

Bereiden

Schil de aardappels en snijd ze in plakjes. Kook ze een paar minuten in water met zout. Was de snijbiet en snijd die in stukjes. Bak het gehakt rul en bak op het laatst de snijbiet even mee. Doe de snijbiet en het gehakt in de ingevette ovenschotel en daar bovenop de aardappelplakjes. Bedek alles met Aardappel anders en laat het 30minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden staan, totdat de bovenkant mooi bruin is. Natuurlijk kan dit ook met allerlei andere groenten zoals bloemkool, broccoli, sperziebonen, enz.

Materialen

ovenschaal

Bronvermelding