Kipfilet gevuld met mozzerella, tomaat en pesto

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Wachten: 25 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 09-03-2009 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stuks Kipfilet
  • 100 gram Halfzongerijpte tomaatjes
  • 1 bol Buffelmozzarella
  • 1 el. Groene pesto
  • 4 plak Parmaham
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Bereiden

* Verwarm de oven voor op 200 graden C. * Verwijder eventuele peesjes uit de kipfilet. * Snijde de kipfilet in de legterichting open. *Leg er om en om de halfzongerijpte tomaat (je kunt ook dungesneden plakjes verse tomaat gebruiken) en mozzerella tussen. * Smeer de kipfilet in met pesto. * strooi en naar smaak zout en peper over. Omwikkel het geheel met parmaham ( steek er eventueel een prikker in om het vast te zetten). * Vet de ovenschaal in met olijfolie en leg de kip er in. ---------- Zet de ovenschaal ca. 25 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is. Tip; lekker met pasta en tomatensaus

Materialen

* ovenschaal * eventueel cocktailprikkers

Bronvermelding