Menu
Kipfilet gevuld met mozzerella, tomaat en pesto
Ingrediënten
- 2 stuks Kipfilet
- 100 gram Halfzongerijpte tomaatjes
- 1 bol Buffelmozzarella
- 1 el. Groene pesto
- 4 plak Parmaham
- Olijfolie
- Zout
- Peper
Bereiden
* Verwarm de oven voor op 200 graden C.
* Verwijder eventuele peesjes uit de kipfilet.
* Snijde de kipfilet in de legterichting open.
*Leg er om en om de halfzongerijpte tomaat (je kunt ook dungesneden plakjes verse tomaat gebruiken) en mozzerella tussen.
* Smeer de kipfilet in met pesto.
* strooi en naar smaak zout en peper over.
Omwikkel het geheel met parmaham ( steek er eventueel een prikker in om het vast te zetten).
* Vet de ovenschaal in met olijfolie en leg de kip er in.
----------
Zet de ovenschaal ca. 25 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is.
Tip; lekker met pasta en tomatensaus
Materialen
* ovenschaal * eventueel cocktailprikkers