Ciabatta a parmaham, gorgonzola, mozzerella en mosterdsaus

Brood/sandwiches, Lunch, 2 personen, Italiaans.
Wachten: 8 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 06-03-2009 | 91 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stuk Ciabatta
  • 2 plakjes Parmaham
  • 1 stukje Gorgonzola
  • 1 bol (buffel) mozzerella
  • Plakjes belegen kaas
  • Mosterdsaus

Bereiden

* verwarm de oven voor op 220 graden C. --- * Snijd de ciabatta de ciabatta's doormidden. * Smeer gorgonzola op de bodem van de ciabatta. * Leg hierboven op een plakje parmaham. * Hierbovenop leg je plakjes mozzerella. * Je dekt het geheel af met plakjes kaas. * Doe het broodje 6-8 minuten in de oven. * Serveer met mosterdsaus en eventueel met wat geroosterde pijnboonpitten.

Bronvermelding