Compote van rodekool, kruidnagel en honing

Anders, Bijgerecht, 8 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 17-06-2009 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eetl olie
  • 25 gram boter
  • 4 rode uien in dunne partjes
  • 500 gram rodekool,fijngesneden
  • 1 kruidnagel
  • 1 mespunt kaneel
  • 100 ml runderbouillion van tablet

Bereiden

Verhit de olie en de boter in een pan met een dikke bodem en fruit de uien hierin tot ze bruin kleuren schep de rodekool erbij en voeg de kruidnagel,runderbouillion en de honing toe, laat het geheel met de deksel op de pan 10 min stoven breng de compote op smaak met zout en vers gemalen peper en indien nodig 1-2 eetl azijn Lekker met stoofvlees en puree

Materialen

messen ,snijplank,stoofpan

Bronvermelding