Ommelet rolletjes met roomkaas en ham

Anders, Hapje, 4 personen, Anders.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 12-12-2005 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 2 eetlepels kerriesaus
  • 4 eetlepels melk
  • 30 gram boter
  • 100 gram ham
  • 200 gram zachte verse roomkaas
  • 2 eetlepels fijn gehakte bieslook

Bereiden

Klop in een kom de eieren los met de kerriesaus 2 eetlepels melk zout en peper. Verhit 10 gr boter in een koekepan en laat eenderde van het eimengsel over de panbodem uitvloeien. Bak de omelet circa 3 minuten op een halfhoog vuur tot de bovenkant gestold is. Laat de omelet op een bord glijden. Bak op de zelfde manier nog twee omeletten. Hak de ham heel fijn. Ror in een kom de verse roomkaas los met twee eetlepelsmelk. Roer de ham en de bieslook erdoor voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrijk de omeletten met het roomkaasmengsel en rol ze stevig op. laat de omeletten in de koelkasten minstens 1 uur opstijven. Snijd de omeletten schuin in plakken van circa 2 centimeter dik. Leg de omeletrolletjes op een schaal

Bronvermelding