Zalm-rauwkostsalade

Salades, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 13-04-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blikje zalm(netto gewicht ±210 gr)
  • 2 augurken
  • 1 bakje koolmix-rauwkost (inhoud ±150 gr)
  • 5 el kerriesaus
  • 4 sneetjes wit casinobrood

Bereiden

Voorbereiden: ( moet dag van te voren) In zeef zalm laten uitlekken. Graatjes en velletjes verwijderen. Augurken fijnsnipperen. In kom doen : zalm, augurk, rauwkostsalade en kerriesaus. Door elkaar scheppen Afgedekt in koelkast ± 12 uur laten intrekken. Bereiden: Sneetje brood roosteren. Halveren. In slaschaal salade scheppen. Brood erbij geven.

Bronvermelding