'Gamba's in knoflookolie uit de oven'

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Spaans.

Laatst aangepast: 08-06-2010 | 19 keer bewaard

Ingrediënten

  • Dit is een heerlijk voorgerecht,

Bereiden

Ingrediënten 1/2 l olijfolie 2 spaanse rode pepertjes (in kleine stukjes gesneden) 4 tenen knoflook (in kleine stukjes gesneden) 4 ons rauwe (ongekookte) grote gamba's (gekookte gambas worden erg droog in de oven) 3 gedroogde tomaatjes in de olie turks brood Voorbereiding Olie, knoflook en peper bij elkaar doen en laten trekken Bereidingswijze Oven voorverwarmen op 180C garnalen pellen tomaatjes in kleine stukjes snijden oliemengsel in 2 schaaltjes tomatenstukjes gamba's erbij (gamba's moeten goed onder de olie liggen) schaaltjes ? 8 min. in de oven totdat gamba's gaar zijn (sappig) Serveertips Als voorgerecht serveren met turks brood voor 2 personen 1 schaaltje lekker met rode wijn bv. rode Sancerre

Bronvermelding