Woknoedels met biefstuk en boontjes

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 18-03-2009 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pakje Conimex woknoedels
  • 400 gram boontjes
  • 2 biefstukken
  • 1 bakje cashewnoten
  • 1 eetlepel sambal
  • 2 eetlepels ketjap
  • 3 eetlepels olijfolie

Bereiden

Meng de olijfolie, ketjap en sambal door elkaar. Je kunt de verhoudingen naar smaak aanpassen. Snij de biefstuk in stukjes en marineer het in het mengsel. Maak de boontjes schoon en kook deze. Zet een pan met water op voor de woknoedels. Deze hoeven slechts 2 minuten te koken, dus doe de woknoedels er pas in als de boontjes bijna klaar zijn. Wanneer de boontjes en de woknoedels klaar zijn, zet je een wok op het vuur. Roerbak hier kort (ongeveer 2 minuten) de biefstuk in. Voeg de boontjes en woknoedels toe en schep het even om. Doe dit niet langer dan 1 a 2 minuten anders is de biefstuk te doorbakken. Haal het van het vuur en meng de cashewnoten er doorheen.

Bronvermelding