Vis uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Wachten: 20 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 18-03-2009 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram pangasius (diepvries)
  • 500 gram aardappelen
  • 1/2 bos wortelen
  • 3 tomaten
  • olijfolie
  • zeezout

Bereiden

Leg 's middags de vis uit de vriezer om te ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de wortelen schoon en kook deze tot de halfgaar zijn (ongeveer 10 minuten) Snij de tomaten in stukjes. Vet een ovenschaal in en leg hier de vis en de tomaten in. Giet de wortelen af en snij deze in kleine stukjes. Voeg de wortelen toe aan de ovenschaal. Besprenkel de vis, wortelen en tomaten met olijfolie en zeezout. Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven. Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Pureer de aardappelen en serveer deze bij de vis en groenten.

Bronvermelding