Menu
'Ravioli Gratin', van Tinie
Ingrediënten
- 1 pak verse ravioli en .......
Bereiden
1 pak verse ravioli
olijfolie
1 aubergine
1 ui, fijngesnipperd
250 g rundgehakt
1 teentje knoflook, geperst
ltaliaanse kruiden
basilicum
tomatenpuree, groot blikje
tomatenketchup
rode wijn
2 tl bouillonpoeder
1 tl suiker
room culinair
geraspte oude kaas
verse Parmezaanse kaas
-
Oven voorverwarmen tot 200°C.
De ravioli volgens verpakking gaar koken en in een vergiet uitlekken.
De aubergine in lengte doormidden snijden en dan in schijfjes.
-
In olijfolie aan beide kanten bruin bakken en uit de pan halen.
In dezelfde pan gehakt rul bakken en dan ui en knoflook meebakken.
Toevoegen: kruiden naar smaak, tomatenpuree, scheut tomatenketchup, bouillonpoeder, suiker en rode wijn tot smeuiige saus. Even pruttelen.
Roomculinair mengen met geraspte oude kaas.
-
Een ovenschaal invetten en in volgorde vullen: gehaktmengsel, helft van aubergine, ravioli, rest van aubergine. Overgieten met room-kaasmengsel en nog bedekken met versgeraspte Parmezaanse kaas.
In de oven bakken tot warm en mooi bruin. Mosselstraat
-
Lekker met komkommersalade en Paprikabrood