Gevulde paprika

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 20 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 10-10-2017 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram Lamsgehakt
  • 2 paprika's
  • 1 ui
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 ei
  • zout
  • peper
  • paprikapoeder
  • 2 dl tomatensap
  • paneermeel

Bereiden

Snij de paprika doormidden en verwijder de zaden. Kook de paprika's enkele minuten in ruim water. Daarna afspoelen onder de koude kraan. Laat de paprika's uitlekken. Ui en knoflook snipperen. Bak het gehakt met het knoflook en de uitjes in olie. Voeg nu het ei, zout, peper en het paprikapoeder bij. Vul de paprika's en doe ze in een ovenvaste schaal. Doe het tomatensap erbij. Paneermeel erover en daarop wat olie. Op 200 graden, 20 minuten in de oven.

Bronvermelding