Menu
Arretje-cake
Ingrediënten
- 200 gram mariakaakjes
- 250 gram roomboter
- 200 gram basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eieren
- 2 eetlepels cacao
Bereiden
Doe de eieren met de basterdsuiker in een kom en klop schuimis met de mixer. Doe de cacao met de vanillesuiker in een kommertje en klop er wat water door. Niet te veel, precies zoveel tot het een nat, dik papje is. Klop dan jet cacaopapje door de eieren. Laat de boter heel zachtjes smelten. Klop de gesmolten boter door het eimengsel. Verbrokkel de mariakaakjes in de keukenmachine of doe ze in een plastic zak en mep er dan lekker op met een deegroller.
Lepel tot slot de koek kruimels er door en schep het geheel over in een plasticfolie beklede cake vorm. Strijk glad met de achterkant van een lepel en laat minstens een paar uur (of een nachtje) opstijven in de koelkast. Stort op een snijplak en snij met een nat of warm mes in plakken.