Menu
Roti met Kip
Ingrediënten
- 8 kipkarbonades (2 per persoon)
- zout, peper
- 3 uien
- 3 tenen knoflook
- 3 eetlepels hindoestaanse kerrie
- 4 hardgekookte eieren (1 per persoon)
- aardappelen (3 per persoon) in blokjes
- 250 gram kousenband in stukjes van 3,5 cm
- roti pannenkoeken
- 6 grote bouillonblokjes
- 1 eetl tomatenpuree
- 1 th djinten
Bereiden
Kip met peper en zout bestrooien en aanbraden in boter of olie. De kip uit de pan halen.
De eieren even bakken in het braadvet en uit de pan halen.
De uien en de knoflook fruiten in het braadvet. Maggiblokjes, djinten, massala, peper en zout toevoegen en alles even goed roerbakken. De kousenband, de aardappels, tomatenpuree toevoegen en even bakken. De kip terug doen in de pan en water toevoegen tot de kip bijna onder water staat. Dit ongeveer 20 minuten laten sudderen. Eventueel nog wat water toevoegen als het dreigt droog te koken.