Lasagne

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 08-07-2012 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • 1 ui (groot) gesnipperd
  • 1 teen knoflook geperst
  • 4 tomaten in plakjes
  • 1 pot Spagheroni Tradizionale 485 gram
  • 2 zakjes Knorr Witte saus
  • 250 ml melk voor de saus
  • geraspte kaas (oud)
  • groene lasagnebladen
  • Italiaanse kruiden
  • peper / zout

Bereiden

Gehakt rullen en ui en knoflook toevoegen en bakken. Spagheroni erbij doen en op smaak brengen met zout / peper en Italiaanse kruiden. Witte saus maken en dit bij de gehaktmassa doen. (je gebruikt 2 zakjes saus, maar je neemt maar vocht voor 1 zakje: 250 ml.) In ovenschaal een dun laagje saus + tomatenplakjes doen. Een laagje lasagnevellen dan de helft van de overgebleven saus + tomatenplakjes en lasagnevellen. Tot slot de rest van de saus en de kaas erover. De schotel in een voorverwarmde oven op 200 graden 30 minuten bakken.

Bronvermelding