Menu
Lasagne
Ingrediënten
- 500 gram gehakt
- 1 ui (groot) gesnipperd
- 1 teen knoflook geperst
- 4 tomaten in plakjes
- 1 pot Spagheroni Tradizionale 485 gram
- 2 zakjes Knorr Witte saus
- 250 ml melk voor de saus
- geraspte kaas (oud)
- groene lasagnebladen
- Italiaanse kruiden
- peper / zout
Bereiden
Gehakt rullen en ui en knoflook toevoegen en bakken. Spagheroni erbij doen en op smaak brengen met zout / peper en Italiaanse kruiden.
Witte saus maken en dit bij de gehaktmassa doen. (je gebruikt 2 zakjes saus, maar je neemt maar vocht voor 1 zakje: 250 ml.)
In ovenschaal een dun laagje saus + tomatenplakjes doen. Een laagje lasagnevellen dan de helft van de overgebleven saus + tomatenplakjes en lasagnevellen. Tot slot de rest van de saus en de kaas erover.
De schotel in een voorverwarmde oven op 200 graden 30 minuten bakken.