Gevulde eieren

Anders, Hapje, 12 personen, Hollands.
Wachten: 30 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 25-04-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 10 eieren
  • 5 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels mosterd
  • 1 theelepel mierikswortel
  • 1 eetlepel kethup
  • zout
  • peper
  • paprikapoeder
  • 10 kappertjes

Bereiden

De eieren koken. Als het water kookt laat de eieren dan in 8 minuten hard worden. Vervolgens de eieren onder koud water laten schrikken. Pel de eieren en snij ze door tweeen. Verwijder het eigeel en pers dit door een zeef in een grote kom. Voeg de mayonaise, kethup, mosterd, mierikswortel en het zout en peper toe. meng dit geheel en laat het een half uur opstijven in de koelkast. Tip: leg wat rucola onder in een schaal of op een bord zodat de eieren niet heen en weer schuiven. Staat tevens ook leuks als decoratie. Vul een spuitzak met het eigeelmengsel. Vul daarmee de eieren. Maak het af door wat parikapoeder en de kappertjes op de eieren te leggen.

Materialen

pan kom lepels mes zeef spuitzak

Bronvermelding