'Varkenshaas caprese' alsof je in een restaurant hebt gegeten

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 15-11-2010 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • lekker, snel en makkelijk.

Bereiden

Lekker mals varkenshaasje op z'n Italiaans. Ingrediënten - 1 varkenshaasje (groot) - kleine pomedori tomaatjes(lekker rijp en zoet) - 1 bol Mozzarella - pesto - peper&zout uit de molen Bereidingswijze Snijd de varkenshaas in 8 plakjes. Besmeer ze aan beide kanten met pesto. Laat 15 minuten staan. Bak ze heel kort aan beide kanten bruin. Haal ze uit de pan en bestrooi ze met iets peper en zout. Leg de plakjes in een ingevet eenpersoons ovenschaaljte. Leg hier bovenop een half tomaatje met de bolle kant naar boven. Leg hierop een plak Mozzarella. Zet even onder de grill totdat de kaas gesmolten is en de tomaatjes zacht zijn. Garneren met ringetjes bosui of blaadjes basilicum. Serveertips Lekker met gebakken krieltjes en broccoli-bloemkool, met een tomaatje gestoofd in een halve dl bouillon.

Bronvermelding