Aardappelsalade met tonijn en rode pesto

Salades, Hoofdgerecht, 2 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 20 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 01-12-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3/4 eetlepel rode pesto
  • 1/2 dl sinaasappelsap
  • 1 blikje tonijn op olie
  • 1/2 eetlepel kappertjes
  • 2 ons sperziebonen
  • 1 ons worteltjes in plakjes van ca 1 cm
  • 300 gr krieltjes in plakjes

Bereiden

Kook de worteltjes, sperziebonen en aardappels beetgaar. Spoel ze daarna af met koud water. Giet het blikje tonijn af in de kom, de olie is de basis van de dressing. Schep hierdoor de pesto, sinaasappelsap, kappertjes en het bosuitje fijngesneden. Doe de aardappels, sperziebonen, worteltjes in een grote schaal en schep de pesto erdoorheen. Lekker met ciabatta.

Bronvermelding