18 x Stokbrood met kip en verse kruiden en met vlees of vis

Brood/sandwiches, Lunch, 1 personen, Anders.

Laatst aangepast: 31-12-2020 | 70 keer bewaard

Ingrediënten

  • stokbrood

Bereiden

Stokbrood met gegrilde zalm Beleg een stokbrood met veldsla en 350 g gegrilde zalm en een mengsel van 1 el zure room, 3 el mayonanaise en 1 tl grof gehakte chilipeper en parten limoen. Stokbrood met prosciutto. Beleg een stokbrood met 8 dunne plakken prosciutto, 2 bollen mozarella, zongedroogde tomaten, basilicum, peper en zout. Stokbrood met fish & chips Beleg een stokbrood met 200 g frieten en 150 g kibbeling. Garneer met knoflooksaus en peterselie. Stokbrood met sardines Bestrijk een stokbrood met knoflookolie en leg het 10 min. onder de grill. beleg met rucola, 6-8 sardines(in olie), 1 rode ui, 1 citroen en tijm. Stokbrood met kipsaté Beleg een stokbrood met sla, 6 stokjes warme kipsaté en pindasaus, 2 el seroendeng, komkommer, taugé en kroepoek. Stokbrood met kip en pesto Besmeer een stokbrood met 2 el pesto. Beleg met sla, 2 tomaten, 2 lente-uien en 200 g gegrilde kip. Stokbrood met gerookte zalm Bestrijk een stokbrood met 200 g zachte roomkaas en 1/2 el mierikswortel. Beleg met 200 g gerookte zalm, 1 rode ui, 1 el kappertjes en citroen. Stokbrood met shoarma Vul 1 voorgebakken stokbrood met 350 g gehakt met 1 tl shoarmakruiden. Beleg met 75 g spek en 75 g kaas. Bak in 15 min. op 200°C. Bestrooi met tijm en serveer met knoflooksaus. Stokbrood met rosbief en waterkers Beleg een stokbrood met 200 g rosbief, 1/2 zakje waterkers en een dressing van 3 el crème fraîche, 1 el grove mosterd en 2 takjes dragon. Chinees stokbrood Leg twee helften van het stokbrood 10 minuten onder de grill. Beleg met 50 g spinazie en een mengsel van 200 g gegrilde kipfilet met 3 el knoflookmayonaise, 2 lente-uien en 1 tl ketjap manis en garneer met 50 g taugé en 1 el geroosterde sesamzaadjes. Stokbrood met kip en brie Bestrijk een stokbrood met een mengsel van 3 el mayonaise, 2 el grove mosterd en 1/2 el honing. Beleg met 150 g kiprollade, 200 g roombrie en 1/2 zakje waterkers. Stokbrood Niçoise Beleg een stokbrood met 1/3 komkommer en een mengsel van 2 blikjes tonijn, 2 el citroenmayonaise, 1 tomaat, 1 stengel bleekselderij en 1/2 groene peper. Garneer met rode ui, 2 el kappertjes en basilicum. Stokbrood met krab Bestrijk een stokbrood met mayonaise. Beleg met sla, 1 avocado en een mengsel van 5 krabsticks, 125 ml crème fraîche en 1 tomaat. Garnee met rode ui en krulpeterselie. Stokbrood met heilbot Bestrijk een stokbrood met roomboter en een laagje mierikswortel.Beleg met 200 g gerookte heilbot, zongedroogde tomaten en basilicum. Stokbrood met ansjovis en tomaat Besmeer de twee helften met knoflookolie en leg ze 10 minuten onder de grill. Beleg met romeinse sla, 3 tomaten, 1 rode ui, 10 ansjovisfilets, peper en oregano. Stokbrood met zalm en avocado Besmeer een stokbrood met een mengsel van 125 g zachte roomkaas en 3 el pesto. Beleg met 200 g gerookte zalm, 1 avocado, peper, zout en veldsla. Stokbrood met rosbief en basilicum Beleg een stokbrood met 200 g rosbief, 3 tomaten, 1/2 bosje basilicum, 2 el aïoli, peper en zou. Stokbrood met kip en verse kruiden Bestrijk een stokbrood met 3 el citroenmayonaise. Beleg met 30 g veldsla en 200 g gegrilde kipfilet. Garneer met zout, peper, munt, koriander en basilicum, 2 el olijfolie en 1/2 tl sesamolie.

Bronvermelding