Agnello al forno

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 75 minuten,

Laatst aangepast: 24-05-2009 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 gr aardappels
  • 10 sjalotjes
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 600 gr lamsvlees
  • 1 el oregano
  • 4 el olijfolie
  • 100 gr geraspte oude kaas
  • broccoli

Bereiden

Voorbereiden: aardappels schillen en wassen. In stukjes snijden. Sjalotjes pellen. Eventueel halveren. Tomaten afgieten (vocht bewaren). In stukjes snijden. Bereiden: oven voorverwarmen (175 C). Vlees bestrooien met zout, peper en oregano. In braadslee olie verhitten. Erdoor scheppen: vlees, aardappel, sjalot en tomaat. Vocht van tomaten en kaas erover verdelen. In het midden van de oven 1 uur laten garen. Regelmatig doorscheppen. Serveren met broccoli.

Bronvermelding