Kabeljauw Fiesta

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Spaans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr kabeljauwfilet
  • 150 gr belegen goudse kaas
  • 1 ui
  • 20 gr boter
  • 350 gr gepelde tomaten in blik
  • 3 el paneermeel
  • peterselie
  • citroensap
  • zout & peper
  • olijven

Bereiden

snipper de ui - laat de tomaten uitlekken en vang het sap op - snijd de tomaten klein - snijd de kaas in kleine blokjes - verwarm de oven op 175 C - vet een ovenschaal in fruit de ui in de boter goudgeel - meng de tomaten en de kaas bij de ui en roer hier ook de paneermeel door en voeg zout en peper toe - giet het tomatensap in de ovenschaal en leg hierin de kabeljauwfilets - verdeel het mengsel over de vis - stoof de vis in 30 min gaar - als extra kunt u garneren met een paar takjes peterselie, wat citroensap en een paar olijven ook kunt u diepvriesvis gebruiken - indien nog bevroren dan 10 min langer in de oven laten staan de tomaten kunt u vervangen voor 250 gram verse tomaten

Bronvermelding