Menu
Kabeljauw Fiesta
Ingrediënten
- 400 gr kabeljauwfilet
- 150 gr belegen goudse kaas
- 1 ui
- 20 gr boter
- 350 gr gepelde tomaten in blik
- 3 el paneermeel
- peterselie
- citroensap
- zout & peper
- olijven
Bereiden
snipper de ui - laat de tomaten uitlekken en vang het sap op - snijd de tomaten klein - snijd de kaas in kleine blokjes - verwarm de oven op 175 C - vet een ovenschaal in
fruit de ui in de boter goudgeel - meng de tomaten en de kaas bij de ui en roer hier ook de paneermeel door en voeg zout en peper toe - giet het tomatensap in de ovenschaal en leg hierin de kabeljauwfilets - verdeel het mengsel over de vis - stoof de vis in 30 min gaar -
als extra kunt u garneren met een paar takjes peterselie, wat citroensap en een paar olijven
ook kunt u diepvriesvis gebruiken - indien nog bevroren dan 10 min langer in de oven laten staan
de tomaten kunt u vervangen voor 250 gram verse tomaten