Spaghetti met rauwe andijvie

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Wachten: 8 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 28-04-2006 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 350 gram spagetti
  • 2 appels
  • 1 bouillonblokje
  • 400 gram gehakt met gehaktkruiden
  • 2 uien
  • 350 gram gesneden andijvie
  • geraspte kaas
  • 3 eetl olie
  • 2 eetl azijn
  • 1 eetl mosterd
  • 1 schep suiker

Bereiden

Spagetti in het bouillonblokje koken. Uien fruiten, gehakt en kruiden erbij. Als de spagetti klaar is die bij het gehaktmengsel doen. In een kommetje een dressing maken van de olie, azijn, mosterd en de suiker. De rauwe andijvie mengen met de dressing en de fijn gesneden appel. Op een bord eerst de spagetti leggen, er geraspte kaas over doen en dan de andijvie.

Bronvermelding