Met geitenkaas (of mozarellakaas) gevulde cherrytomaatjes

Anders, Hapje, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 18-05-2006 | 24 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bakje cherrytomaatjes
  • 125 gram verse (zachte) geitenkaas
  • italiaanse kruiden
  • Cayennepeper

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden celcius. Heel simpel! verwijder een heel klein beetje van de bovenkant van elk tomaatje. hol de tomaatjes uit. Vul met geitenkaas. zet de gevulde tomaatjes in een ovenschaal. kruid royaal met italiaanse kruiden. kruid met cayennepeper.Zet de schaal in de oven. Bak tot de tomaatjes zacht zijn (ze moeten wel stevig en trots blijven staan ;-) ). Dien op en geef er eventueel warm kruidenbrood bij. Lekker bij een glaasje Pouilly Fume of een andere sauvignon blanc.

Bronvermelding