Kabeljauw met vers fruit

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 07-07-2009 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram aardappelpuree
  • 400 gram kabeljauw
  • 4 schijven ananas
  • 1 citroen
  • 1 banaan
  • 2 sinaasappels
  • 1 eetl gemalen kokos
  • 1 eetl olijfolie

Bereiden

Spoel de kabeljauw af onder de kraan en dep hem droog met keukenpapier. Besprenkel met citroensap en bestrooi met peper en zout. Laat dit even intrekken. Snijd daarna de ananasschijven en banaan in stukjes. Stoom de vis in een stoompan gaar. Of bakken in de koekenpan/grillpan. Verwarm ondertussen in een steelpan het fruit in de uitgeperste sinaasappel. Serveer de kabeljauw met fruit en een bolletje aardappelpuree. Strooi er tot slot een beetje kokos overheen. Dit kun je ook eten met rijst/spaghettie ipv aardappelpuree.

Bronvermelding