Aardappel-kapucijnersalade

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 19-03-2012 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr kleine aardappeltjes
  • 200 gr kapucijners (vers of diepvries)
  • 1 appel, klein gesneden
  • 3 stengels bleekselderij (gele binnenste)
  • 1 klein bosje kervel
  • 1 klein bosje bieslook
  • 1 klein bosje basilicum
  • 4 el magere mayonaise
  • 6 el griekse youghurt/creme fraiche (ook lekker)
  • citroensap
  • 1 el gembersiroop
  • peper en zout

Bereiden

kook de aardappelen en kapucijners, spoel ze koud af. meng alles, inclusief dressing, vlak voor het opdienen de kruiden, smaakt lekkerder. Lekker brood erbij.

Bronvermelding