Champignons met salsa verde

Anders, Brunch, 12 personen, Spaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 20-07-2009 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr Reuze champignons
  • 4 eetl olijfolie
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1/2 theel chilipoeder/paprikapoeder
  • 1 eetl citroensap
  • 50 gr vers gehakte groene kruiden(basilicum,peterseli
  • 1 thl mostard
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetl witte wijnazijn
  • 100 ml olijfolie

Bereiden

Voorbereiden Bestrijk de champignons met een mengsel van olijfolie ,knoflook,chilipoeder en citroensao. Laat dit even intrekken.Maak intussen de salsa verde . Pureer hiervoor alle ingredienten grof behalve de olijfolie . klop de olie in gedeelten door. Bereiden Verwarm een grillpan rooster de champignons circa 4 min . serveer ze met de salsa verde

Materialen

knoflookpers,messen ,kwastje,grillpan

Bronvermelding