Menu
Champignons met salsa verde
Ingrediënten
- 500 gr Reuze champignons
- 4 eetl olijfolie
- 1 teentje knoflook geperst
- 1/2 theel chilipoeder/paprikapoeder
- 1 eetl citroensap
- 50 gr vers gehakte groene kruiden(basilicum,peterseli
- 1 thl mostard
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetl witte wijnazijn
- 100 ml olijfolie
Bereiden
Voorbereiden
Bestrijk de champignons met een mengsel van olijfolie ,knoflook,chilipoeder en citroensao.
Laat dit even intrekken.Maak intussen de salsa verde .
Pureer hiervoor alle ingredienten grof behalve de olijfolie .
klop de olie in gedeelten door.
Bereiden
Verwarm een grillpan
rooster de champignons circa 4 min .
serveer ze met de salsa verde
Materialen
knoflookpers,messen ,kwastje,grillpan