Geroosterde zalm met mojosaus

Wild, Brunch, 2 personen, Spaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 20-07-2009 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gr zalmfilets
  • zout en peper
  • 1 eetl citroensap
  • 1 lente ui in smalle reepjes
  • 1 teentje knoflook gepeld
  • 1 thl paprikapoeder
  • 1/2 thl komijn/djinten
  • 1 eetl witte wijn azijn
  • zout
  • 3 eetl olifolie

Bereiden

grillpan messen Vervang de zalm door vissteak

Materialen

Voorbereiden Snijd de zalmfilets doormidden en bestrooi ze met zout en peper. Bestrijk ze met olijfolie gemengd met citroensap. pureer voor de mojosaus,knoflook,paprikapoeder,komijn,azijn en zout. voeg de olie al kloppend in een dun straaltje toe zodat de saus iets dikker wordt. Bereiden Verwarm de grillpan <rooster de zalm aan beide kanten afhankelijk van de dikte circa 2 min . serveer de vis bestrooid met bosui op een schaaltje met de mojosaus erbijj

Bronvermelding