Menu
Geroosterde zalm met mojosaus
Ingrediënten
- 250 gr zalmfilets
- zout en peper
- 1 eetl citroensap
- 1 lente ui in smalle reepjes
- 1 teentje knoflook gepeld
- 1 thl paprikapoeder
- 1/2 thl komijn/djinten
- 1 eetl witte wijn azijn
- zout
- 3 eetl olifolie
Bereiden
grillpan messen
Vervang de zalm door vissteak
Materialen
Voorbereiden Snijd de zalmfilets doormidden en bestrooi ze met zout en peper. Bestrijk ze met olijfolie gemengd met citroensap. pureer voor de mojosaus,knoflook,paprikapoeder,komijn,azijn en zout. voeg de olie al kloppend in een dun straaltje toe zodat de saus iets dikker wordt. Bereiden Verwarm de grillpan <rooster de zalm aan beide kanten afhankelijk van de dikte circa 2 min . serveer de vis bestrooid met bosui op een schaaltje met de mojosaus erbijj