'Broodjes'Hartige pistolets, gevuld en ingepakt met ontbijtspek

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 30-11-2009 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • gehakt

Bereiden

Ingrediënten Afbakbroodjes 1 a 2 de man, pittig aangemaakt gehakt naar smaak,bv met knoflook,sambal,ketjap en droge nasi of bamigroente. geraspte kaas, gesnipperde ui en wat plakjes ontbijtspek. Voorbereiding Gehakt even rul bakken, smaak makers toevoegen en even meegaren. Afbakbroodjes wat uithollen zodat je het gehakt erin kunt stoppen, bestrooien met ui en kaas en omwikkelen met ontbijtspek. Oven voorverwarmen op ong 200 graden. Bereidingswijze De broodjes een minuut of 10 afbakken. Serveertips Heerlijk als lunchhapje of op de zaterdag als extra versierde boterham.

Bronvermelding