Groententimbaaltje voor bij de aardappelrisitto

Anders, Bijgerecht, 6 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 24-07-2009 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 st. grote aubergines
  • 1 st. grote courgette
  • 1 st. ui
  • 2 st. rode paprika
  • 100 gr. gemengde paddestoelen
  • 1 teentje knflook
  • 2 theel. italiaanse kruiden
  • 5 eetl. olijfolie
  • peper & zout
  • 2 á 3 st. eieren
  • 1 eetl. room

Bereiden

Oven aanzetten op 220 c 1 1/2 aubergine in dunne lange plakken schaven. De overige groenten in kleine blokjes snijden. De knoflook persen en tezamen met de kruiden door de olie roeren. Aubergine plaken licht met de olie bestrijken en in de grilpan even zacht laten worden, op een bord de plakken wat laten afkoelen. intussen in de overgebleven kruidenolie de groenten- en paddestoelenblokjes aanzetten en van het vuur halen.opo smaak brengen met peper en zout. De afgekoelde aubergine plakken in de timbaaltjes schikken en wat laten overhangen. De eieren met de room loskloppen en door het groentenmengsel roeren. In de timbaaltjes scheppen en de overhangende stukjes aubergine erover vouwen. In een braadslee of ovenschaal zetten en in ongeveer 25 min. in de oven laten stollen Op een bord storten. lekker met aardappelrisotto

Materialen

grillpan timbaaltjes oven

Bronvermelding